About us

About My Closet

Welkom bij My Closet!

My Closet is een online fashion store die in 2014 is opgericht met veel enthousiasme. Hoe het allemaal is begonnen? Met veel passie voor mode, fantasie en de kracht van het ondernemen hebben we onze eerste verkopen gestart via ons Facebook-account. De belangstelling was in een mum van tijd behoorlijk hoog wat voor ons dè aanleiding was om LeCloset.nl te lanceren.

My Closet bestaat dan nog niet zo lang, maar we kunnen met trots zeggen dat we een internationaal georiënteerd en een snelgroeiend bedrijf zijn. Wij hebben fashionisten en volgers wereldwijd.

Team My Closet is dagelijks bezig met het spotten van trends bij de grootste fashion bloggers. Zo kun je ook veel items uit onze webshop spotten bij bekende bloggers. Van tassen tot schoenen en van mooie jurken tot sieraden.

Ons streven is om verder te groeien tot één van de grootste webwinkels met de laatste en nieuwste trendy fashion items waarbij kwaliteit en service op nummer één staan! Alle processen worden door My Closet zelf uitgevoerd; van het fotograferen van artikelen tot het inpakken en verzenden ervan. Plaats je een bestelling voor 19:00? Dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Happy Shopping